Verkoopvoorwaarden

 

Prijzen: Mijn economieleraar zei altijd: De prijs is wat de gek er voor geeft, en hij had gelijk.

Laten we afspreken dat het mijn boeken zijn en dat ik dus bepaal welke prijs ik er voor wil hebben. Discussie gesloten.

 

Kwaliteit: Het zijn tweedehands boeken en dat betekent dat ze niet geheel nieuw meer zijn. Soms zijn ze practisch nieuw en soms zijn ze oud en onooglijk, maar nog wel te lezen. Bij het bepalen van de prijs heb daar rekening mee gehouden. Sommige boeken zijn afkomstig van een bibliotheek. In die gevallen heb ik dat erbij vermeld en uiteraard de prijs erbij aangepast.

 

Bestelling: Bij ontvangst van uw bestelling sturen wij u per e-mail een factuur met daarin de door u bestelde boeken, inclusief de vrachtkosten(porto). In deze e-mail vindt u ook de betalingsgegevens en IBAN en BIC gegevens. (Gewijzigd)

 

Levering: Na ontvangst van het totaalbedrag zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verzenden. (over het algemeen binnen 1 week) (Gewijzigd)

 

Bestellen via e-mail: spambeveiligd e-mailadres

 

Garantie: Mocht u, om wat voor redenen dan ook, ontevreden zijn over een of meer van de geleverde boeken, dan kunt u ze terugsturen waarna ik u zonder discussie de betaalde prijs zal vergoeden. Dit geldt uiteraard niet voor de vracht/portikosten.

 

 

Opmerking:

Het zal u waarschijnlijk zijn opgevallen dat er hier en daar boeken genoemd worden waarbij geen prijs of bijzonderheden zijn vermeld. De reden hiervan is eenvoudig: ik ben een doos kwijt.

Mijn vliering is dermate volgestouwd dat een van de dozen met boeken waarschijnlijk ergens onder/tussen is geraakt waar hij niet thuis hoort. Ik zal hem ongetwijfeld vroeger of later wel weer tegen komen, maar tot die tijd moet ik ze helaas als een spookverschijning beschouwen.