De volgende links worden door mij aanbevolen:

www.tobeonline.nl  Dit is de site van Ard Boersma te Drachten die mij met deze site heeft geholpen en die ik volledig vertrouw waar het computers betreft. Voor een heel redelijk tarief helpt hij je uit de brand en ik hoop dat hij hiermee wat extra klandizie krijgt. Hij specialiseert zich ook in het maken van websites. Wat dat betreft is mijn site misschien niet het beste voorbeeld, maar dat ligt hem aan mij.

www.essef.nl  Dit is de site van mijn goede vriend Klaas de Vries. Hij heeft een heel goede collectie SF en antieke strips. Ook heeft hij een hele serie interessante links naar andere site op dit gebied. Wonderlijk is dat we eerst kennis maakten via het web en vervolgens ontdekten dat we praktisch bij elkaar om de hoek wonen. Onze werkgevers zijn zelfs letterlijk buren.

www.sf-boeken.nl  Fokke de Haan heeft een prima site met heel veel SF. We hebben al het nodige van elkaar gekocht.

www.boekenburcht.nl Maaike heeft veel interessante boeken in de fantasysfeer. Ik heb bij haar ook al meerdere keren leuke dingen gevonden.

www.ncsf.nl Voluit Nederlands Contactcentrum voor Science Fiction. Een vereniging die al bestaat sinds 1965 en nog steeds aan de weg timmert.

www.boekenhof.nl  Ik bezoek ook regelmatig deze interessante site.

www.classpc.nl Dit is de site van mijn zoon en heeft niks met SF te maken. Zijn interesse gaat voorlopig nog voornamelijk uit naar spelletjes.

 

www.dandare.org/index.html  Ik heb lang gezocht naar een site over Daan Durf en hiermee heb ik eindelijk een gevonden waar je wat aan hebt. Er staan ook veel interessante links op.

www.scifi.startkabel.nl  Dat is een van de vele plaatsen op het net waar Baronsbooks te vinden is.

www.opzijnbest.nl  Interessante site met heel veel links en heel veel boeken.