De Ponape Trilogie: Deel n: De Ploppers

  
  
Prijs:
 
€ 17,50
(excl. verzk.)
Auteur: Frans Baron Jaartal: 2011
Taal: Nederlands Druk: 2e
Uitgever: BaronsBooks Bladzijden: 171
Over de schrijver

Ik ben Frans Baron en ik ben geboren in 1947. Ik ben werkzaam bij een koepelorganisatie in de "zorg" als medewerker van de Economische en Administratieve afdeling. Er is weinig dat mij niet interesseert. De nadruk zal waarschijnlijk komen te liggen op politiek (ik ben statenlid voor de SP) en andere contemporaine onderwerpen. Verder ben ik zeer geinteresseerd in de historie van van alles en nog wat. Maar mijn grootste voorliefde gaat uit naar science fiction waar ik een grote verzameling van heb aangelegd.
Zie daarvoor ook de website www.baronsbooks.nl.

Tot zover het eigenhandige manuscript, oftewel de uitdraai.
Op vrijdag 2 oktober 2009 is Frans Baron op 61-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed.

Zijn vrouw en zijn naaste vrienden vonden dat dit manuscript niet ongelezen mocht blijven liggen. Zijn jongste zoon heeft het Word-bestand geprint, zodat er redaktioneel en vormtechnisch naar gekeken kon worden. Er werden alinea's en witregels ingevoegd, en zinnen die door de conversie van het MS- dos bestand van elkaar waren geraakt weer bijeen gevoegd. Er werden wat letters geschrapt en er werden van enige zinnen twee gemaakt. Totaal werden er een stuk of dertig woorden veranderd, en er werd n zin ingevoegd. Maar wr zullen Geertje, Frans-Koene en de bewerker van de tekst niet vertellen.

In dit boek laat Frans, behalve zijn liefde voor Science-fiction ook zijn liefde voor de techniek de vrije hand, toen hij dit schreef was GPS nog maar nauwelijks ontwikkeld. Maar ook zijn historische opvattingen en zijn historische kennis passeren in de dialogen met de passanten de revue. Wie goed leest, ziet er zijn politiek testament in. Helaas moeten we zeggen testament en al even helaas moeten we zeggen: achteraf. Het is niet anders.

Bestellen

U kunt dit boek bestellen door een e-mail naar ons te sturen met uw adresgegevens en de boeken die u wilt bestellen. Wij zullen u dan een e-mail sturen waarin we aangeven wat het totaalbedrag wordt, en op welk rekeningnummer u het totaalbedrag kunt overmaken. Zodra het bedrag op onze rekening staat, zullen we uw bestelling opsturen. U kunt ons bereiken via het onderstaande e-mailadres:
spambeveiligd e-mailadres